ΣΥΝΤΟΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΑ

fissler teaserbild1 pfannenkunde 13

Τα τηγάνια διαφέρουν

Έχει συμβεί και σε εσάς; Το ψάρι ή οι τηγανίτες να κολλάνε ή ακόμα και η μπριζόλα σας να μην τηγανίζεται σωστά; Αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό μιας και το τηγάνισμα είναι πολύ εύκολο. Είναι αρκετά εύκολο να καταφέρετε τέλεια αποτελέσματα εάν χρησιμοποιείτε το σωστό τηγάνι. Όπως και όλα τα ψάρια δεν είναι ίδια, έτσι και τα τηγάνια διαφέρουν!

Aγοράσετε 2 τηγάνια

 

Με 2 τηγάνια είστε πιο ασφαλής- ένα τηγάνι για τραγανό τηγάνισμα και ένα τηγάνι για ‘’ευγενικό’’ μαγείρεμα και για κάθε φαγητό που έχει την τάση να κολλάει.


Γρήγορα και τραγανά

 

Όταν θέλετε να τηγανίσετε γρήγορα και τραγανά – για παράδειγμα κρέας ή πουλερικά- πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα τηγάνι  το οποίο να φτάνει υψηλές θερμοκρασίες. Τα crispy τηγάνια κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα  μπορεί να φθάνουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να χαλάνε. Είναι απόλυτα σταθερά και διανέμουν ομοιόμορφα τη θερμότητα.


Ευαίσθητα και προσεκτικά


Για ευαίσθητα τρόφιμα όπως τα αυγά, οι πατάτες τηγανητές, τα παναρισμένα τρόφιμα ή τα ψάρια, είναι καλύτερο να μαγειρεύονται σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Η ειδική επιφάνεια του εμποδίζει το φαγητό να κολλήσει.

 

Για ειδικούς

Ειδικά τηγάνια συμπληρώνουν το βασικό εξοπλισμό: για παράδειγμα το ειδικό ασιατικό τηγάνι για τα πιάτα wok, το χαμηλό ειδικό τηγάνι κρέπας για τηγανίτες, Το ειδικό grill τηγάνι για απαλό και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τηγάνισμα  και τέλος το ειδικό gratin τηγάνι για ογκρατέν μαγείρεμα.
Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου εμπόρου