Καλωσορισατε στην Fissler

Η Fissler αντιπροσωπεύει εδώ και δεκαετίες την υψηλή ποιότητα στα σκεύη κουζίνας, τα οποία ξεχωρίζουν χάρη στη λεπτομερή επεξεργασία, την υψηλή χρηστικότητα και τον κομψό, ευφυή σχεδιασμό "Made in Germany". Όλα τα προϊόντα Fissler διευκολύνουν τις εργασίες στην κουζίνα και αυξάνουν την απόλαυση στο μαγείρεμα.

fissler teaser pans 252x168 08

Μάρκα με παράδοση
Η Fissler, η οποία ιδρύθηκε το 1845 από τον Carl Philipp Fissler, έχει στο ενεργητικό της μια ιστορία επιτυχίας που χρονολογείται εδώ και 170 χρόνια. Εμπειρία που εμπλουτίζεται από γενιά σε γενιά, βαθιά τεχνογνωσία, αρτιότητα κατασκευής, μεγάλη δύναμη καινοτομίας - σε αυτές τις θεμελιώδεις αρχές βασίζεται η επιτυχία της εταιρείας μας.

Οροσημα

fissler teaserbild1 about us 11

Fissler – 170 χρόνια παράδοση και καινοτομία. 

» περισσότερα

Fissler παγκοσμια

fissler teaserbild2 about us 07

Η Fissler είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στο κόσμο στο υψηλής ποιότητας μαγείρεμα.

» περισσότερα
Eπικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

AΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» αναζήτηση εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο